onsdag 4. juni 2014

Middagstips

En kollega lærte meg (Smykker By Lene C)  forleden å lage vårruller.

Jeg har alltid tenkt at det sikkert er vanskelig og veldig avanserte greier, men det var det ikke!

I vårrullene hadde vi 

- kinakål i tynne strimler
- gulerøtter i tynne strimler
- hvitløk
- lime
- ingefær
- kyllingkjøttdeig
- soyasaus
- fiskesaus



Her ser du alt hakket opp.




Alle grønnsakene ble stekt på pannen før de ble helt oppi en stor gryte 
sammen med stekt kyllingkjøttdeig. 





Saften av to lime ble presset oppi sammen med noen spiseskjeer soyasaus og fiskesaus. 
Jeg har desværre ingen mål på noen ting, tok det hele litt på slump.



Når alt hadde kokt sammen i en 10 minutters tid, la vi en spiseskje på et vårrullark, brettet arket sammen og la det på stekebrettet. 







Litt vann på kantene holder vårrullarkene sammen. 



Så er det bare å putte de inn i stekeovnen, 

på ca 200 grader til de blir gyldne og sprø.



Serveres med sursøt saus og litt salat til.

Velbekomme :)



























1 kommentar:

  1. Mhm dette så godt ut...
    Så jo heller ikke så voldsomt vanskelig ut å lage

    SvarSlett